Ronimisministeerium

Events

Täna pildistasin Ronimisministeeriumis üritust. Tasuks sain 10x kinkekaarti. Olen seal enne üks kord käinud ronimas. Väsitav veidi. Kui tänased rajad, oli veidi ümber tehtud võistluse jaoks. Seal oli veel palju fotograafe. Sain ka naturaalse mahla. See oli ka hea.

Fookusest: kuigi olid läätsed peal, aga töödeldes pilte läks palju prügikasti, kuna minu lens  ja kaamera vahepeal ei töödanud hästi. Minu kaamera jääb vanaks, on vaja uut, aga raha pole. Nagu ikka tugengil, kelle vanemad pole rikkad. Aga see pole probleem. Probleemiks on see, et ei ole tervust ja on karvased nö. Isegi kui nüüd on silmadega korras. Pole ühtki normaalset töötavad objektiivi (kaasaegset siis). Teravust on puudu minu optikal ja kaamera on aeglasemaks jäänud. Peaks läbi ekraani teha pilte ka, kuid vahepeal ei tee. Mis on väga nõme. Kui ma ikka sain 96 lahedat movement ja atmosfääri pilti.

Siin mõned:

 

Ühest teisest üritusest, kustegin pilte, ei tahetud maksta 50eur, sest neile ei meeldinud minu pildid (mis muidugi ei olnud, ma uduseid pilte üldse kellelegile ei saada. Need mis olid, olid meelega jäetud). Pildistage ise pimedas 20+ inimeste gruppi pilte. Tore, et ei tee nendega rohkem. Selle pärast, peab tasu küsima kas enne tööd või enne kui tööd ära annad ja oled töödelnud ja neid kuhugi drive või pulgale laadinud.

Sain ühelt disainerilt koostöölt ka veidi raha juurde.

Jumal saada mulle tulukat tööd, aga mitte liiga koormavat kooli kõrvalt, et saaks uue kaamera osta või saada kuskilt. Juba mõtlen Pentaxile coworking’ust kirjutada.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s