Õhtune katsetus Kätiga

Photowalks

Katsetasin Nikon d7000 mille ma nüüd siis ostsin, kuigi tahtsin d500, aga laenu ei saanud. Suva see, laen on halb ka. Eks kui tuleb aeg siis ma saan parema kaamera ja siis on parema kvaliteediga pildid samuti, sest igaüks ju kellel on raha võib osta kaamerat ja teha pilte, aga fotograafiks olemine pole päris see. Muidugi, kui poleks kaameraid siis polekski fotograafi ametit üldsegi.

Vladislava laenas mulle 50mm 1.8 nikoni oma (mega suured tänud talle).

Käisime Tallinna Ülikooli aladel pildistamas. Modell: Käti Mäeots. Abiline: Jakob

Siin mõned pildid.

AF-iga saab mõnikord häid asju, mõnikord mitte nii väga. Ei oska seda välja lülitada objektiivist.

Kaamerast ei tundunud väga erilist midagi, kuid näiteks kui teha must valgeks, siis on huvitavamad kui värvilised. Meie tossu pommide katsetus ei õnnestunud väga – sest ma ei saanud päris seda mida soovisin. Küll, aga sain katsetada kaamerat vähesega valgusega – nope, Nikon d500, ikka peaks olema kõige uuem ja seega sensor ka jõulisem, Nikon d7000 annab raw-st midagi saada küll isegi ning see on tõsi, et rohkem kui Canonist 7D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s